Ervaringen van leden

Ervaringen van leden van de spirituele club de Feel Good Academy:

Ervaringen van deelnemers aan de wekelijkse live healing webinar:

Wat een bijzondere healing was dit voor mij. Ik ben heel blij dat je contact hebt gehad met mijn lieve Djado❤
Dat Djado zo blij was dat ik via jou contact zocht, doet mij zo goed.
Tijdens de healing werd gewerkt aan onder andere een gebroken hart. Na het overlijden van Djado voelde mijn hart echt gebroken. Ik merk dat de healing mij heeft geholpen, het voelt net of zit er weer liefde in mijn hart. Het klinkt misschien gek, maar het voelt goed.
Ik vind dit heel bijzonder en ik ben dankbaar dat jij dit wil doorgeven.
Ingrid

Het was voor mij voor het eerst dat ik aan een live healing webinar deelnam.
Ik vond de healing wel bijzonder, had die nacht ook bijzondere dromen, en voelde veel energie door mij heen stromen, vitaliteit, wat ik prettig vond.
Janneke

Hartelijk dank voor je antwoord en het healing webinar.
Het antwoord sterkt mij om niet zomaar op te geven ook al gaf de kritiek  heftige lichamelijke reacties om te verwerken.
Tijdens de healing voelde ik een lichte tinteling aan de rechterkant in mijn darmen . Van onder naar boven alsof iemand mij met de vinger aanstipte: stip stip stip. Dat was bijzonder, aan die kant heb ik darmkanker gehad, maar dat is goed genezen. Dit gevoel heb ik nog niet eerder gehad.
Anneke

Ik vond het gisterenavond al een bijzondere ervaring. Vannacht sinds maanden geslapen als een roos, maar wat me nog het meest laat stralen vandaag is dat mijn hernia pijn gewoon weg is vandaag!!! Zo verschrikkelijk dankbaar! Mentaal? pfff alles duidelijk grote stappen gemaakt vandaag, liefdevol voor mezelf opgekomen. Zowel zakelijk als privé en mezelf erkend. Vanmorgen een prachtige liefdesbrief naar mezelf geschreven, dat wilde ik al een hele tijd maar kreeg het niet meer voor elkaar. Nu zonder moeite vanuit mijn ziel! Dank je wel dank je wel dank je wel!!
Mariska

Dank je wel, lieve Ellen en dank aan de opgestegen heelmeesters. Ik voelde heel duidelijk dat er gewerkt werd aan mijn kaken.
Sandra

Heel bijzonder! Dank je! Geslapen als een blok….ik voel een interne rust en kracht om door te gaan. Dit had ik echt nodig! Dank je lieve Ellen!
Petra

Geslapen als een roos lieve Ellen
Karin

Super healing, veel golven van energie gevoeld, heel zwaar gevoel, heel veel gevoel en tintelingen in mijn handen, ik doe zelf healingwerk, ik denk dat het daarvoor is.
Anneke

Was na de healing lekker relaxed en ben snel ingeslapen. Wel een aantal keren wakker geweest door pijnlijke spieren (in tuin gewerkt) maar kon wel weer gewoon inslapen. Zit vandaag minder in mijn hoofd en voel mij daardoor rustiger en meer mijzelf.
Martha

Ik heb vannacht heerlijk geslapen , in 1 ruk door , vandaag voelde ik me rustig en ik ga zeker de healing nog terug luisteren en als het mag ben ik er de volgende x graag weer bij. Nogmaals bedankt Ellen.
Renske

Ik ben heerlijk in slaap gevallen en heb niet meer meegekregen wat je allemaal doorkreeg.
Ik voelde mijn handen gaan tintelen en warmer worden.
Ben heerlijk ontspannen nu!
Margot

Dank je wel, lieve Ellen, deze keer was heel anders dan de vorige keer. Ik viel in slaap tijdens de healing. En werd weer wakker toen jij de healing afsloot.
Sandra

Dank je wel Ellen, mooie ervaring, duidelijkheid! zowel door het beantwoorden van de vragen als tijdens de healing! Mijn voetzolen, handpalmen tintelen enorm. Voel enorme rust nu. nogmaals dank je wel!
Mariska

Dank ook voor antwoord op mijn vraag!
Marjan

Lieve Ellen,
De verbinding was meteen perfect en het kwam allemaal goed bij mij door. De warmte stroomde door mijn hele lijf en tranen biggelden over mijn wangen. De kussentjes in mijn handen begonnen helemaal op te zetten en moest enorm gapen. Inderdaad kan een goede en vredige nachtrust gebruiken dus ben benieuwd
Karen

Gisteravond tijdens de healing een heel tintelend gevoel door mijn hele lichaam. Daarna wat een misselijk gevoel en vannacht werd ik wakker en moest ik overgeven. Wat onrustig geslapen, maar vond het heel bijzonder en wel hele herkenbare dingen.
Jetty

Lieve Ellen,vannacht veel gedroomd.Dromen zijn ook verwerkingen.Dank voor de mooie sessie. Namasté
Ingrid

Een trance healing kan onder andere zorgen voor positieve gedachten, rust, balans, vertrouwen, verlichten van pijn en zorgen en het aanzetten van het zelf herstellend vermogen van het lichaam, maar net wat je op dat moment nodig hebt.

Er zijn verschillende healingvormen binnen het healing mediumschap. Bij healing maak ik gebruik van de Trance- Healing. Dit is een vorm van healing, waarbij ik contact maak met de spirituele wereld. Daardoor is het mogelijk voor mijn healing gidsen en opgestegen meesters om via mijn aura contact te maken met de aura van de ontvanger om zo energie over te brengen vanuit de spirituele wereld, de universele Bron.

Er wordt healing gebracht naar hetgeen op dat moment nodig is bij jou. Dit kan op fysiek, mentaal, spiritueel, emotioneel gebied zijn of op zielsniveau. In de spirituele wereld weten ze exact waar ze moeten zijn. Ik bepaal dit niet, de spirituele wereld gebruikt mij als kanaal voor hun helende energie werk.

Tijdens de healing hoef je niet persé iets te voelen, merken, horen of zien, de gidsen doen hoe dan ook hun werk. Voor jou is het belangrijkste dat je de healing wilt ontvangen. Gidsen dringen zich namelijk niet op, als je niet om healing hebt gevraagd.

Na de healing vertel ik waar de gidsen aan hebben gewerkt.