Ellen

Mijn naam is Ellen en het is mijn missie om volwassenen te helpen terug in hun kracht te komen door middel van persoonlijke en spirituele groei.

Spiritualiteit loopt als een rode draad door mijn leven en binnen ons gezin. Al van jongs af aan krijg ik boodschappen door, niet wetende hoe daar mee om te gaan.

Pas na het overlijden van mijn heit in 2010 kreeg ik meer vertrouwen in de paranormale wereld na verschillende sessies bij een medium waarin contact met mijn heit ontstond. Als nuchtere friezin hoorde ik dit medium dingen vertellen, welke zij absoluut niet kon weten!
Mijn heit, ook 100% nuchter, wars van het paranormale, maar die zich na zijn overlijden 200% inzette om contact met ons te maken, gerust te stellen, hoop en vertrouwen mee te geven.
Dat er meer is tussen hemel en aarde, was vanaf toen voor mij zo klaar als een klontje.

Vanaf toen ben ik me serieus gaan verdiepen in mijn eigen paranormale talenten middels verschillende cursussen en me verder ontwikkelt tijdens de opleiding tot mediumschap via het Gaia College. Ik ben onder andere opgeleid en getraind door topmediums als Anneke Klaassens en José Gosschalk.
Naast de opleiding maatschappelijk werk, heb ik nog verschillende trainingen gevolgd in business- en lifecoaching en trance healing. Dit alles en mijn levenservaring gebruik ik inmiddels al ruim 5 jaar in mijn goedlopende mediumpraktijk.

Tijdens consulten en trainingen geef ik vertrouwen en hoop door het delen van tools, inzicht en antwoorden bij bepaalde vraagstukken waar met name volwassen vrouwen in verschillende rollen binnen hun bestaan tegenaan lopen.
Mogelijke vragen waarmee vrouwen bij mij in de praktijk komen kunnen gaan  over persoonlijke of spirituele ontwikkeling, werk of eigen bedrijf, talenten en mogelijkheden, relaties, (lichamelijke) blokkades of stagnatie in het dagelijks leven.
Vanuit het mediumschap kunnen mooie contacten ontstaan met overleden dierbaren, gidsen of ervaringen uit vorige levens.

Daarnaast is er de mogelijkheid voor een persoonlijk traject en online cursussen om blokkades en weerstanden om te buigen tot transformatie, persoonlijke en spirituele groei.
Maak contact met je gids is momenteel het item waar ik veel informatie, tips en advies geef over hoe je dat nu precies moet doen.
Klik hier om gratis op de hoogte te blijven van Maak contact met je gids.

Laat je inspireren van angst naar liefde op weg naar persoonlijke vrijheid!

Ben je toe aan een intensieve verandering in je leven en wil je meer weten over jouw spirituele en persoonlijke ontwikkeling? Neem dan contact met mij op om te kijken welke mogelijkheden er voor je zijn.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van mijn nieuwe cursussen en workshops, aanbiedingen, nieuwtjes of beursagenda? Klik dan op onderstaande button en mis nooit meer een blog van mij!

Klik hier en blijf op de hoogte van al het nieuws, tips en acties rondom Maak contact met je gids.