Lid worden?

Contact maken met je gids kan jij ook!

STAP NU IN de FEEL GOOD ACADEMY en CLAIM JE KORTING:

EEN PROEFMAAND VOOR SLECHTS 1 EURO!

Na de proefperiode (zonder opzegging) € 9,99 per maand! Blijvend, geen verhoging achteraf!

Wat zit erbij?

 • De module Maak contact met je gids voor beginners. (waarde à € 297,00)
 • De module Leer leven in vreugde. (waarde à € 147,00)
 • De training Route naar persoonlijke  vrijheid! Van angst naar liefde! (waarde à € 227,00)
 • Regelmatig nieuwe trainingen!
 • Onbeperkte deelname en levenslang toegang tot alle trainingen, artikelen, videos, meditaties en e-books!
  Je hoeft de deur er niet voor uit!
 • Dit alles leer je in je eigen tempo, in je eigen omgeving, waar en wanneer het jou uitkomt!
 • Onbeperkt luisteren naar alle geleide meditaties!
 • Als eerste luisteren naar de nieuwste podcasts van Ellen en Arnoud.
 • Leren met gelijkgestemden in contact met met je gids voor zowel beginners, als gevorderen!
 • Een online spiritueel platform met gelijkgestemden, je bent niet alleen, we motiveren en leren van elkaar.
 • Het maken van jouw eigen groep binnen de Academy!
 • Ook offline leuke en inspirerende ontmoetingen!
 • Unieke challenges om het beste uit jezelf te halen met kans op healingen, readingen van Ellen en andere leuke cadeautjes!

  MÉT ALS EXTRA BONUS!

 • Onbeperkt deelname aan boodschappen van de Engelen (wekelijkse kaartlegging)
 • Onbeperkt deelname aan de wekelijkse Live Healing Webinars
 • Onbeperkt deelname aan alle live Masterminds Q&A met Ellen
 • LEVENSLANG lidmaatschap aan de Academy, géén betalingsverrassingen achteraf!
 • BONUS MODULE Maak contact met je gids voor gevorderen ( Waarde à €347,00)

 + Jouw Waarde Groeit

De academy is nog lang niet vol, we zijn nog volop in ontwikkeling en werken continue aan uitbreiding van de cursussen en het up-to-date houden van alle kennis en informatie rondom spirituele bewustwording en zingeving.
Daarom heet dit de bèta-lancering, waardoor jij profiteert van een zeer laag instap (maand)bedrag, welke je levenslang behoudt! Tof hè?!

VAST MAANDBEDRAG, GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF!

Maandelijks termijn € -
Elk moment opzegbaar!
Geen geld terug.

Leren.

Binnen de Feel Good Academy vind je groot aantal cursussen op het gebied van spirituele en persoonlijke ontwikkeling, zoals contact maken met je gids.  het leren healen, ontwikkel je 6de zintuig, mediteren, heel je hartchakra, leer luisteren naar je intuïtie en nog veel meer.
Geniet van de e-books, cursussen, videos, modules, inspiratie-boards, de groepen, challenges, gelijkgestemden, de Boodschappen van de Engelen en de maandelijkse Healing Webinars en het Q&A met Ellen, waarin je al je vragen kunt stellen.
Je vindt het allemaal in de academy….so enjoy!

Platform.

Je staat in direct contact met ons en andere Feel Good Academy members die allemaal dezelfde interesses hebben als jij en dezelfde doelen nastreven.
Dit geeft je dagelijks ondersteuning, inspiratie en support van een groep gelijkgestemden.
We doen het SAMEN!

Ervaren.

De Feel Good Academy is naast de cursussen vooral ook een ervaringsschool. Je gaat dus zelf ervaren wat contact maken met je gids, het ontdekken en helen van je chakra’s en de healingen allemaal met je doen. Door het geleerde direct toe te passen en te delen met gelijkgestemden binnen de academy, word je elke dag geïnspireerd en gemotiveerd en zal spirituele en persoonlijke groei in het dagelijks leven snel zichtbaar worden.
Geniet ervan!

STEL NIET UIT EN CLAIM NU JE
GELUKSLEVEN!

 • De Feel Good Academy is veel goedkoper dan een personal coach, spirituele healer of medium, waar je na alle adviezen en tips er weer alleen voor staat.
 • Je hoeft géén dure jaarprogramma’s, trainingen, workshops of andere dure producten aan te schaffen, dat geeft je rust en focus om je volledig op je eigen spirituele en persoonlijke ontwikkeling te richten. Er is al afleiding genoeg om je heen!
 • Je ervaart meteen de enorme voordelen van een dagelijkse inspirerende (online) omgeving die je stap-voor -stap leert om dichter bij jezelf te blijven én te luisteren naar je innerlijke wijsheid. Op weg naar jouw geluksleven!
 • Je doet het niet alleen, maar met hulp en support van Ellen én je mede-gelijkgestemden binnen de Feel Good Academy. Samen staan we sterk!
Maandelijks termijn € -

Elk moment opzegbaar!
Geen geld terug.

Enkele ervaringen van leden in de Feel Good Academy:

Enkele ervaringen van leden in de academy die eerder een programma bij mij hebben gevolgd:
“Lieve Ellen, de vragen met jouw antwoorden geven mij kippenvel, zo mooi!”~ Marjan

“Mijn ervaring met betrekking tot de training is dat als je persoonlijk, zakelijk en of spiritueel wilt groeien je bij Ellen aan het juiste adres bent. De verwevenheid van deze drie zaken lopen als een rode draad door de training. Al zal je dit niet eens altijd door hebben.
Mijn ervaring is dat alles op de juiste plek en de juiste tijd tezamen valt. Dat je door focus en innerlijk luisteren heel veel kunt manifesteren zonder je uit de naad te werken. Soms val je van de ene in de andere ongelooflijke, bijzondere ervaring, die je zelf hebt neergezet zonder er bewust van te zijn.
De training van Ellen leert je hier bewust van te worden en om hier blijvend mee te werken, ontwikkelen en vooral groeien in alle opzichten.”
Testimonial L.K.

“De training van Ellen heeft mij ondanks dat ik een aantal keren live heb gemist, mij begeleidt tot doorzettingsvermogen en kracht en hebben de aanreikingen van tools die nog misten in mijn pakket, stap voor stap opgebouwd naar mijn droomleven. Ook hobbels horen daar bij. Ellen heeft dit vanuit liefde, eenvoud en grote betrokkenheid en vooral uit eigen ervaring bij mij (en ik denk bij ons allemaal) weten over te dragen! Dank je wel lieve Ellen!”
Testimonial M.F.

“Een bijzondere training van een bijzondere vrouw. Ellen neemt je mee op een zoektocht naar wat de toekomst jou  kan brengen, wat is er allemaal mogelijk? We zijn nu bezig met week 3, en ik begin me nu al te realiseren dat er zo veel meer mogelijk is dan je denkt. Gaat het vanzelf? Nee, zeker niet. Je gaat echt op zoek naar jezelf, wat wil je, wat houdt je tegen. Ik heb zin in de weken en trainingen die nog komen!”
Testimonial E.P.